THETAHEALING
INSTITUTE OF KNOWLEDGE®
29048 Broken Leg Rd, Bigfork Montana 59911 USA
A part of Lets THInK Unique
109 East 17th Street suite # 4718 Cheyenne WY 82001

CONDITII CERTIFICARE

Aceste Conditii Aplicare Certificare trebuie semnate de fiecare participant la Cursurile ThetaHealing® sustinute de un Instructor ThetaHealing® acreditat si certificat THINK™.

Numele instructorului: Razvan Viza
Numele Cursantului:
Adresa:
E-mail:
Telefon:
Data cursului:
Locatia Cursului:

Bifati denumirea cursului la care participati:
BAZA
AVANSAT
ALTELE

1.Exceptari de responsabilitate si scutire de obligatii
Sunteti de acord sa nu considerati ca fiind responsabili Lets THInK Unique, Inc., ThetaHealing Institute of Knowledge®, actionarii, oficialii, angajatii, reprezentantii, instructorul sau oricare practician acreditat, pentru orice efecte adverse, raniri, pagube sau stricaciuni pretinse a fi cauzate de aplicarea metodei si a tehnicii ThetaHealing®, fie in timpul cursului sau seminariilor, sau in orice alta perioada de timp.

ThetaHealing® este un sprijin complementar, nu un substitut al actului medical.
Luati la cunostinta ca in cursul la care participati nu va vor fi oferite nicio forma de informatii medicale specifice. Daca va aflati sub supraveghere medicala, va recomandam sa continuati tratamentul prescris. Daca considerati ca aveti probleme semnificative de sanatate sau aveti nevoie de ingrijiri medicale de orice fel, va recomandam sa consultati cat mai curand un medic de specialitate.

2. Aplicare pentru certificare si folosirea marcii inregistrate
ThetaHealing® este un sistem de tehnici energetice revelat si dezvoltat de Vianna Stibal, fondator al Institutului de Cunoastere ThetaHealing-THINK™. Prin acest acord va exprimati dorinta de a invata tehnica predata in acest curs de catre un Instructor Certificat. Puteti alege sa invatati aceasta tehnica pentru beneficiul personal sau pentru a invata sa practicati tehnica ThetaHealing® in beneficiul altora. In orice caz, este important sa cititi si sa intelegeti aceste Cerinte si Aplicatii pentru Certificare.

Cursantii care absolva cu succes acest curs, vor fi eligibili pentru a fi certificati de THINK™ ca practicanti ThetaHealing®.

Pentru a fi considerat certificat (calificat) ca practicant ThetaHealing® acest acord completat de dumneavoastra trebuie trimis la Think™, pentru a va inregistra in baza noastra de date. Acest aspect nu implica listarea datelor dumnevoastra sau publicarea pe website, ci inregistrarea in baza de date. Doar persoanele certificate ca practicieni ThetaHealing® se pot numi “ThetaHealeri” si au acordul sa foloseasca marcile inregistrate apartinand Institutului de Cunoastere ThetaHealing- THINK™

2.1.Cine sunt Lets THInK Unique, Inc. si ThetaHealing Institute of Knowledge®?
Noi suntem Vianna Stibal si Guy Stibal. Locuim langa Kalispell, Montana. Suntem proprietarii si oficialii companiei Lets THInK Unique, Inc. si ThetaHealing Institute of Knowledge. Dupa ce Vianna a dezvoltat ThetaHealing®, a inceput sa practice si sa predea tehnica permanent, a aparut necesitatea de a-si organiza activitatea ca sistem. Astfel a fondat Nature Path Inc, sub care functioneaza Lets THInK Unique, Inc. si ThetaHealing Institute of Knowledge®.

De ce sunt acesti termeni marcati cu marca inregistrata? Telul unei marci inregistrate este sa faca cunoscut tuturor in lume sursa bunurilor si serviciilor oferite publicului. Proprietarul unei marcii inregistrate: cuvant, fraza sau simbol, este indreptatit sa interzica altora folosirea marcii inregistrate pentru vanzarea produselor sau serviciilor proprii, daca publicul este derutat si confuz privind sursa acestor bunuri sau servicii. Sistemul marcilor inregistrate ajuta cumparatorul de bunuri sau servicii sa stie de unde provin si cine le produce. Aceasta protejeaza si reputatia detinatorului de marca inregistrata, astfel incat sa nu-i fie stirbita prin ceea ce fac altii.

Evident, noi suntem interesati de buna reputatie a tehnicii ThetaHealing®. Ceea ce oferim cursantilor este cunoastere. Cand transferam aceasta cunoastere unui cursant, acesta este liber sa faca orice doreste cu ea. Un cursant poate adauga elemente noi acestei cunoasteri, sau poate omite (indeparta) elemente din ceea ce se preda.

Aceasta este in ordine, dar daca cursantul face aceasta, ceea ce rezulta, bun sau rau, nu mai este ceea ce noi predam ca si cunoastere-ThetaHealing®. Este ceva aparte, ce nu putem garanta sau controla. De aceea, noi am ales ca numele nostru sa nu fie asociat cu acestea. Preferam sa avem control asupra propriei noastre reputatii. Sistemul marcilor inregistrate ne permite controlul asupra celor oferite publicului ca fiind ThetaHealing®. Datorita drepturile asupra acestor cuvinte si simboluri, putem sa ne asiguram ca doar acei cursanti care practica si predau ThetaHealing® intocmai cum au fost instrutiti de noi, sunt indreptatiti sa foloseasca marca noastra inregistrata si sa se numeasca pe ei insisi ThetaHealers®.

2.2.Cum puteti folosi voi termenii inregistrati de noi? Un practician ThetaHealing® primeste licenta sa foloseasca anumite marci ale noastre inregistrate. Licenta este o permisiune scrisa de noi pentru a va garanta privilegiul folosirii marci noastre inregistrate, atat timp cat onorati termenii din acest contract.

2.3.Care vor fi drepturile si obligatiile dvs ce deriva din acest contract? Semnand aceasta Conditii Aplicatie pentru Certificare, participand la intregul curs, platind tariful de curs si toate celelalte taxe percepute de Instructorul Certificat si completand cu succes cursul, veti deveni eligibili pentru a fi recunoscut de THInk™ ca Practician ThetaHealing®. Ca Practician Certificat ThetaHealing®, veti fi imputernicit sa folositi urmatoarele, pentru 5 ani sau pana cand certificarea este anulata in cazul in care nu onorati cerintele din acest acord:

  • Veti avea permisiunea de a folosi anumite marci inregistrate care ne apartin cum ar fi: ThetaHealing®, ThetaHealer®, ThetaHealing Institut of Knowledge® si denumirile cursurilor in care sunteti certificat, asa ca va puteti prezenta ca Practician ThetaHealing® care a studiat tehnicile mentionate in cursurile absolvite.
  • Daca doriti puteti avea inscrise pe website-ul nostru: numele, adresa si informatii de contact.
  • Vi se cere sa practicati ThetaHealing conform conditiilor din Certificarea Dvs.
  • Vi se cere sa participati la cursuri pentru actualizarea informatiilor (refacerea celor absolvite sau altele din programa), dupa cinci ani, ca o conditie de a va prelungi perioada de certificare.

2.4.Cum devin Practician Certificat?
La terminarea cursului, instructorul dumneavoastra ne trimite informatiile dvs si aplicatia completata. Instructorul va genera si va va oferi Certificatul dvs de Practician ThetaHealing®, care include si licenta de a folosi marcile noastre inregistrate. Termenii acestui acord si alte informatii va sunt disponibile prin instructorul dvs si pe contul on line. Va rugam sa revizuiti termenii. Cand primiti Certificarea, practica dumneavoastra ca ThetaHealer® si folosirea marcilor noastre inregistrate vor face subiectul termenilor si conditiilor de Certificare. Completarea acestui acord si acceptarea beneficiilor Certificarii si a Licentei indica acceptarea de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii.

Subsemnatul/subsemnata, aplic prin prezenta pentru Certificare ca Practician ThetaHealing®, pentru licentiere spre a ma numi ThetaHealer, in vederea utilizarii celorlalte marci apartinand Institutului de Cunoastere ThetaHealing si sunt de acord sa respect termenii si conditiile mentionate in acest acord.