Instructor Theta Healing®

Bine ai venit pe pagina mea !

Numele meu este Razvan Viza si in fiecare zi descopar si experimentez ce inseamna sa fiu OM.

Ca si formare profesionala sunt Trainer/Instructor Theta Healing.
Prin practica mea ajut oamenii sa descopere potentialul divin care se afla in ei, astfel incat sa devina cocreatori puternici care-si manifesta viata asa cum si-o doresc.
Sustin cu drag cursuri Theta Healing de dezvoltare personala, profesionala si vindecare integrativa.
Facilitez sesiuni individuale si de grup, in mediul fizic si online pentru toti cei care vor sa devina oameni noi, increzatori, constienti de puterea de cocreare a propriei vieti, liberi de constrangeri si autolimitari.


Razvan Viza Specialist Theta Healing®

In practica de specialist Theta Healing®<

Principii personale si profesionale pe care ma bazez in lucrul cu oamenii

Theta Healing ne aduce claritate in vietile noastre si ne pune la indemana toate instrumentele de care avem nevoie pentru o transformare radicala in cel mai usor si benefic mod posibil.

Viziunea mea asupra manierei de lucru in Theta Healing®:

Consider ca nimic nu este intamplator si ca viata noastra este definita de modul in care gandim. Gandurile ne influenteaza emotiile iar emotiile ne influenteaza realitatea fizica. Atunci cand ne dorim ceva si nu obtinem, inseamna ca in subconstient nu exista programe in aliniament cu acea dorinta.

Oricine poate sa atinga succesul cu usurinta indifferent de cat de greu poate parea , uneori este nevoie doar de o mica indrumare si un strop de credinta.